Call-Center Live

Confidentialitate

1. INFORMAȚII GENERALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC TOPASPRO are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. SC TOPASPRO SRL este înregistrat ca operator de date cu caracter personal, în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), sub numărul de operator 35158.

2. DREPTUL DE ACCES ȘI INTERVENȚIE ASUPRA DATELOR

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail info@anvelopeonline.ro sau la adresa fizica a SC TOPASPRO SRL din Sibiu, strada Piata Prahovei, nr 6. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

3. ADMINISTRAREA DATELOR PERSONALE

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre Societate catre utilizatori/clienti nu este considerata „spam” daca exista consimtamantul destinatarului.Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Societatii la adresa: info@anvelopeonline.ro

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.anvelopeonline.ro trimitand un e-mail la adresa: info@anvelopeonline.ro

4. CUM VOM FOLOSI INFORMAȚIILE

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert on-line

În calitate de utilizator* al site-ului AnvelopeOnline.ro, sunteţi obligat să furnizaţi datele personale, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii, livrarea bunurilor şi emiterea facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul completării acestor date determină imposibilitatea livrării comenzii lansate on–line.

*Prin termenul „utilizator” al site-ului se înţelege orice vizitator care se înregistrează prin completarea datelor personale într-un formular de înregistrare, care îi va folosi la comandarea produselor afișate pe site.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai la solicitarea autoritatilor publice fiscale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

preloader